COVID veilig

Voor een gym is het noodzakelijk om voor haar sporters een superveilige omgeving te creëren. ’t Klaslokaal is de allereerste gym van Nederland die een virusveilige sportomgeving kan beloven.

Dit doen wij door:

-Een krachtig luchtverversingssysteem, waarmee constant frisse lucht van buiten wordt aangezogen en vuile lucht van binnen wordt afgevoerd. Dit gebeurt met gescheiden systemen, deze twee luchtstromen worden dus niet vermengd. Ons systeem koelt en verwarmt ook..

UV-C verlichting
UV-C wordt al jaren toegepast voor desinfectie van bijvoorbeeld operatiekamers. Dit licht vernietigt het DNA/RNA van bacteriën en virussen. Tot voor kort was het niet mogelijk om deze techniek in publiekstoegankelijke ruimtes te plaatsen.

Dankzij een innovatie van Signify (voorheen Philips Lighting) zijn er nu armaturen ontwikkeld die -met inachtneming van de juiste procedures- compleet veilig zijn voor mens en dier. Timmers Elektro en Illuminatie Techniek bv uit Haarlem is de eerste UV-C gecertificeerde installateur van Nederland en zorgde voor de installatie van de z.g upper-air armaturen.

’t Klaslokaal is hiermee de eerste commerciële omgeving waarin deze revolutionaire techniek wordt toegepast en daar zijn wij best trots op!