Over ons

Welkom bij ’t Klaslokaal. Wij bieden het allerbeste dat te vinden is in de fitnessbranche. Met persoonlijke aandacht in een inspirerende, hypermoderne omgeving. Sporten, speciaal afgestemd op jouw lichaam en ontwikkelingsdoel!

’t Klaslokaal heeft hart voor het Gezonde Leven en we werken met sportdocenten die tot de top van hun vakgebied behoren. Met kennis en kunde dagen zij je uit om het beste uit jezelf te halen. Samen op een positieve manier op weg naar een gezonde, fitte levensstijl!

Met een holistische kijk op het vak hebben onze docenten oog voor het fysieke èn
mentale aspect. Ieder mens is anders. Daarom stellen ze met aandacht voor jou je training op maat samen. En die persoonlijke training is zelfs in groepsverband bij ons gewoon mogelijk.

Bij ’t Klaslokaal zijn de zaken strak geregeld terwijl je zelf altijd de regie in handen hebt. Via onze app vind je een overzicht van ons aanbod, onze kosten op een rijtje, en onze agenda. We werken met de beste materialen en de beste mensen.

De docenten in ’t Klaslokaal zijn met uiterste zorg geselecteerd. Ze geven hoogwaardige training, ze zijn gemotiveerd èn positief. We houden elkaar steeds op de hoogte, zelfs tijdens groepslessen weten onze docenten wie ze voor zich hebben. Zo garanderen we onze kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Elke groepsles is een ervaring op zichzelf! Met een uniek lichtconcept weten we van elk type sportles een belevenis te maken die je uitdaagt om nèt dat beetje dieper te gaan.

Naast aandacht voor jou en de juiste sfeer staat bij ons ook hygiëne hoog in het vaandel. Daarom maken we gebruik van een bijzondere innovatie op gebied van licht, UV-C genaamd. Het elimineert het DNA cq RNA van bacteriën en virussen, dus ook het Corona-virus!

Samen met ons state-of-art luchtverversingssysteem zorgt dit voor de perfecte omstandigheden, ongeacht de temperatuur buiten. Je kunt dus altijd veilig en comfortabel bij ons sporten.

Ik ben Toby Timmers, personal trainer en eigenaar van ’t Klaslokaal